AKTUELNO

Jutarnja temperatura biće od nula do 7 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, još malo hladnije i uglavnom suvo, samo je uveče i tokom noći u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim krajevima moguća je slaba kiša, a na planinama provejavanje snega. Jutarnja temperatura biće od nula do 7 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, na severu, istoku i u planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni vetar. U Beogradu će biti pretežno oblačno i sveže uz umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura 6, najviša dnevna 13 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 22. novembra, do kraja sedmice temperatura u daljem padu, umereno do potpuno oblačno, u vecini krajeva suvo, samo u petak ponegde uz vise oblačnosti moguća kratkotrajna kiša, na planinama provejavanje snega.

U nedelju krajem dana i uveče jače naoblačenje sa kišom i snegom. Tokom noći i u ponedeljak susnežica i kratkotrajan sneg mogući su i u nižim predelima. Od utorka postepeno toplije, mestimično sa kišom, koja ce padati i u višim predelima.

#RHMZ

#Sneg

#Temperatura

#Zima

'