AKTUELNO

Posle dužeg vremena porazgovarali su o svom odnosu.

Miki Đuričić je od svog ulaska u Belu kuću veoma jasno pokazivao svoje emocije prema Rebeki Popović, ali nije dobio povratnu informciju. On je danima pokušavao da je osvoji, ali mu nije polazilo za rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nekoliko žustih rasprava Đuričić je zaključio da ona nije devojka za njega i da treba da se odvoji od nje. Njih dvoje su određeno vreme bili na distanci, a večeras je Miki posle dužeg vremena odlučio da porazgovara sa Rebekom o njihovom odnosu.

Prvo sam mislio da si ti najveća alkoholičarka. Retko kome kažeš "izvini", retko kad priznaš da si pogrešila. Ovde su ti ljudi svašta govorili, ti si se na mene ljutila šta god da sam ti rekao. Naš odnos se završio u trenutku kada je Dragana došla i kada si ti rekla da sam te maltretirao. Ja sam bio povređen i razočaran - objasnio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da shvatiš da sam ja u takvim situacijama bila jako ranjiva... Ja sam ovde tebi rekla da ja ni sa kim ovde neću da budem. Pritiskali su da bude nešto, ja to nisam želela - pričala je Rebeka.
Hvala Bogu da se ništa nije desilo. Mi se mnogo razlikujemo. U ono u šta sam se ja zaljubio na početku, ta devojka ne postoji. Ja vidim da ti to nisi. Video sam da je to plod moje mašte. Simpatični su mi ti tvoji postupci. Drago mi je što si shvatila da boljeg druga od mene nisi imala, to moraš priznati - dodao je Đuričić i otišao od bivše simpatije.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIMETILA SAM NJENE ŽENSKE SIGNALE: Dragana razvezala jezik, sumnja da su Luna i Marko imali nešto PRE ZADRUGE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'