AKTUELNO

Udvaraju joj se više nego ikada.

Folk zvezda Dara Bubamara pre nedelju dana objavila je spot za svoj novi singl "All inclusive" koji već sada ima preko dva miliona pregleda na Jutjubu, gde je danima zauzimao vodeću poziciju na trending listi, što je, kako kaže, i očekivala.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Prezadovoljna sam! Posle koncerta u areni dobila sam neku neverovatnu snagu da smršam, da se sredim, snimim novu pesmu... Vidim da su klinke poludele za pesmom - kaže Dara, koja ističe da je u svakoj emotivnoj vezi do sada bila maksimalno predana, što očekuje zauzvrat.

- Ja sam uvek u svojim vezama, svakom dečku, mužu bila "all inclusive". Cela se dam! Sve što treba, u svemu sam top i zato me vole i dan danas, i bivši me vole - pohvalila se pevačica.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Međutim, o svom trenutnom emotivnom stanju uporno je izbegavala da govori budući da, kad god otkrije da li je zauzeta ili slobodna, naiđe na određene probleme.

Ne mogu da pričam o svom emotivnom statusu, da li sam zauzeta ili slobodna - ako kažem istinu, ne valja. Verujte mi, nikada to tako nije bilo, ali mene muškarci bukvalno opsedaju, ja ne smem da kažem da sam slobodna - požalila se Dara, koju smo pitali da li joj se udvaraju mlađi muškarci.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Da, opsedaju me i klinci, to je neverovatno nešto! Najmlađi koji me je startovao imao je dvadeset godina, a ove maloletnike gledam tako da im odmah kažem: "Ti si kao moj Kosta" (smeh)!

Mladići je startuju, ali ne i vremešna gospoda.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Matorci ne, oni ne mogu (smeh)! Ni zauzeti. Mislim, vijaju me, svako ima pravo da ti se udvara, ali ja nikad nisam bila sa oženjenim muškarcima - tvrdi Dara.

Prepolovila se!

Dara ovih dana više nego ikada dobija komplimente na račun svog fizičkog izgleda. Smršala je skoro deset kilograma, a za naš portal otkrila je na koji način.

- Smršala sam devet kilograma, ali izgleda kao da je petnaest! To je zbog te neke dijete koja, zapravo, izbacuje vodu. Aktivnosti nemam, samo to što pevam. Izbacila sam vodu, unosim proteine, jedem samo povrće... Bilo je teško, ali uspela sam - pohvalila se Dara.

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#pevačica

'