AKTUELNO

Odgovarajući na pitanja, mnogi su zaprepastili gledaoce TV Pink.

Opozicionari tvrde da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u Oktobarskoj revoluciji 1917.godine, na strani crvenih, kao i da je za to dobio velike pare!?

Pitali su ih kako komentarišu to što se u medijima pojavila slika da je predsednik Vučić učestvovao u Oktobarskoj revoluciji u Rusiji i ratovao na strani crvenih.

Podsećanja radi, anketirani građani su rekli da ne podržavaju aktuelnu vlast.

Na pitanje „Kako komentarišu to što se u medijima pojavila slika da je predsednik Vučić učestvovao u Oktobarskoj revoluciji u Rusiji i ratovao na strani crvenih“ odgovori su bili sledeći:

Foto: TvPink Printscreen

- Nikako, ne zanima ne ništa što radi...

Foto: TvPink Printscreen

- Videla sam te slike, da.

- Rat je rat, u ratu se svašta dešava.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne iznenađuje me...

Nakon toga pitali su ih da li treba da kaznimo predsednika Vučića s obzirom da je nelegalno ratovao kao plaćenik? I šta misle koliko para je dobio za to?

Odgovori su bili više nego šokantni, naime, većina je rekla da mora da je DOBIO VELIKU CIFRU, da ih ne čudi ništa što radi, kao i da im nije čudno što je ratovao na strani crvenih.

A na pitanje da li su na društvenim mrežama videli slike, odgovor je bio da jesu.

Podsetimo, Oktobarska revolucija, takođe poznata i kao Boljševička revolucija ili Novembarska revolucija, je bila druga faza Ruske revolucije 1917. (prva faza je bila Februarska revolucija). Oktobarsku revoluciju su predvodili Vladimir Lenjin i boljševici, zajedno sa menjševicima, levim socijalistima-revolucionarima i anarhistima. Ona je bila prva marksističko-komunistička revolucija u istoriji.

Celu emisiju Kontravizije pogledajte u sledećem snimku:

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#anketa

'