separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Veljko SA SVOJOM VERENICOM neće da živi U MAMINOJ U VILI NA DEDINJU: Kupuje stan PRED ŽENIDBU, a evo šta o svemu tome kaže Ceca! (FOTO)


Voleo bi da ima svoj mir sa budućom suprugom.


Naslednik naše dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko je odlučio da stane na ludi kamen sledeće godine i oženi se verenicom Bogdanom Rodić. Osim toga, doneo je još jednu važnu odluku, a to je da kupi stan u kojem će da živi sa budućom suprugom.

Autor: Instagram

Bokser i bivša košarkašica, po svemu sudeći, neće stanovati u vili njegove majke na Dedinju, već su u potrazi za odgovarajućom nekretninom u srcu prestonice u kojoj će sviti svoje porodično gnezdo.  

Veljko i Bogdana odlično funkcionišu i temeljno planiraju svadbu, ali i gde će živeti kada zvanično budu postali muž i žena. Jeste da su Arkanovom nasledniku i njegovoj dragoj širom otvorena vrata velelepne kuće na Dedinju u kojoj on živi sa majkom, sestrom Anastasijom, tetkom Lidijom, zetom Predragom i njihovim naslednicima, ali on ipak želi da kupi nekretninu koja će biti na njegovo ime. Naravno, Ceca bi volela da svi zajedno budu u njenoj kući, ali kako u svemu podržava svoju decu, tako će i naslednika podržati u želji da kupi stan - kaže izvor.  

Autor: E-stock

Prema njegovim rečima, Ražnatović za sada ima tri lokacije u opticaju: Beograd na vodi, Novi Beograd i Dedinje.

To su delovi grada koji njemu najviše odgovaraju. Bogdani je svejedno i završnu reč o kupovini stana će imati Veljko. On još nije angažovao agenciju koja će mu pomoći u pronalaženju životnog prostora, ali to planira da učini posle novogodišnjih i božićnih praznika. Naravno, finansijski će mu u tome pomoći majka - tvrdi izvor i dodaje:

Autor: Instagram

Veljko želi da stan bude prostran. Važno im je i to da zgrada bude nova i da stan bude prazan, kako bi ga opremili po svojoj meri i želji - završava sagovornik.  

Ipak, Ceca je celu ovu priču demantovala kratko na Instagramu gde je objavila stori.

Autor: Pink.rs

- Laž. Ljudi, pitajte prvo - sve je što je imala da kaže.

Pink.rs 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti