separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZBOG OVOGA ĆE JE STAVITI NA STUB SRAMA: Pamela udarila na feministkinje, njene reči izazvaće PRAVU BURU! (FOTO)


Gostujući u australijskoj emisiji '60 minuta' Pamela je kritikovala feminizam.


Glumica I aktivistkinja Pamela Anderson poznata je po borbi za prava žena i unapređenje njihovog položaja u društvu. Međutim, u jednoj emisji rekla je šta misli o feminizmu i projektu "Me too" u okviru kog silovane žene pričaju o traumatičnim iskustvima.

Autor: YouTube screenshot

Njen stav o feminizmu iznenadio je mnoge gledaoce, ali Pamela je direktno rekla šta zaista misli o ponašanju savremenih žena.

Autor: Printscreen Youtube


Verovatno će me ubiti jer sam rekla što mislim, ali ovaj feminizam zna da ode predaleko. Ja sam feministkinja, ali mislim da je ovaj treći talas feminizma dosadan i da paralizuje muškarce - rekla je glumica i nastavila.

Autor: Wikipedia

Moja majka me je učila da ne idem u hotel sa strancima. Ako neko otvori vrata od kuće, a to bi trebalo da bude poslovni sastanak, možda bi trebalo da odem sa nekim. Svako od nas bi morao da preduzme odgovornost za sopstvenu sigurnost - na primer, zašto idete u hotelske sobe sa strancima? - dodala je Pamela.

Pokret "Me too" (I ja) nastao je prošle godine u oktobru kada su žene počele da pišu na Tviteru svoja iskustva o seksualnom uznemiravanju nakon čega se pojavilo nekoliko optužbi sa heštegom #MeToo.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti