AKTUELNO

Iako smo tek zakoračili u novembar, ponude za doček 2019. godine u prestoničkim restoranima su uveliko aktuelne, te Beograđani kao i svi gosti glavnog grada mogu već sada odabrati odgovarajuće mesto na kome će dočekati Novu godinu.

Ponude su prilično šarenolike, te se zainteresovani mogu odlučiti za kafane, klubove, restorane ili hotele od čega će zavisiti i svota novca koju moraju da izdvoje za najluđu noć.

Za doček Nove godine u klubovima je potrebno izdvojiti najmanje novca budući da se cene paketa kreću od 15 evra koliko košta ulazak na Semafor žurku, pa sve do 60 evra koje je neophodno izdvojiti ukoliko želite da dočekate Novu godinu u klubu. Ova cena obuhvata tzv. all-inkluziv ponudu koja uključuje neograničeno kozumiranje domaćih pića, dok se strana plaćaju po regularnim cenama. Goste klubova će uglavnom zabavljati di-džejevi.

Sa druge strane izvođači folk i pop muzike zabavljaće sve one koji odluče da najluđu noć u godini provedu u nekoj od beogradskih kafana, restorana ili hotela. Cene dočeka se kreću od 25 do 65 evra, a ponude koje one sa sobom nose su različite, te je negde u cenu uključeno piće u neograničenim količinama, negde je u to uključena i hrana, a u nekim lokalima plaćen je samo ulaz.

Za doček 2019. godine u restoranima i hotelima je prema postojećim ponudama potrebno izdvojiti više novca budući da su ovo mesta na kojima se služe kompletne svečane večere sa besplatnim alkoholnim pićima.

Cena novogodišnjih paketa u beogradskim restoranima kreće se od 45 do 100 evra u zavisnosti od lokacije restorana i muzike koja će se slušati te večeri.

Za sada su ubedljivo najskuplje ponude za doček Nove godine u svečanim salama pojedinih beogradskih hotela, te je za jedan ovakav doček neophodno izdvojiti od 120 evra, gde će vas zabavljati poznate pevačke zvezde.

#Doček

#Nova godina

'