AKTUELNO

Kockareva je srećna što je deo ovako velikog šoua.

Kristina Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", pevačica, a od skoro i spisateljica, iznenadila je mnoge kada je sela u crvenu stolicu u "Pinkovim zvezdicama", gde će u petoj sezoni, koja nosi naziv "All Stars", ocenjivati najgledanije klince iz regiona.

- Ja sam i te kako kompetentna, umem da prepoznam taj iks faktor. Ja sam prošla već Pinkove zvezde sa mojim mužem, znam kako stvari funkcionišu, i njemu sam pomagala - kaže Kija za "Premijeru" i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni su svi maksimalno talentovani, ali uvek je bitno ono nešto, onaj scenski nastup, nešto što imaš u sebi, harizma i to, a ja umem to da prepoznam. Ja sam sama sebi napravila ovu karijeru za kratko vreme i jesam kompetentna da budem ovde.

I ona misli da će se dobro slagati sa ostalim članovima žirija i da će se dobro zabaviti sa decom koja su već pokazala da su multitalentovana.

- Mislim da se neću ni sa kim prepirati, ali ne bežim, naravno da uvek mogu svima da odgovorim. Ali ja sam jedno fino čeljade i došla sam samo da se zabavim kao i svi mi i da pomognemo njima. Tim svađama ja mislim da ovde nema mesta - objasnila ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila i da joj je bivši suprug Slobodan Radanović čestitao na tome što se našla u žiriju najgledanijeg dečjeg takmičenja na našim prostorima.

- Čestitao mi je, kaže da je srećan zbog mene - izjavila je Kija.

Šta je sve imala da kaže možete pogledati u donjem snimku ili na zvaničnom kanalu emisije "Premijera" na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezdice

'