AKTUELNO

Mnogi zadrugari imali su što šta da kažu na ovu temu!

Miroslav Đuričić Miki i Rebeka Popović vbez pardona pokazivali su svoje emocije - mnogi su komentarisali da je evidentna zaljubljenost, a kako ne bi nagađao, voditelj Milan Milošević upitao je novinarku kakve emocije gaji prema pčelaru iz Kupinova.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam zaljibljena u Mikija - izjavila je Rebeka.
Rekla sam da mu ne verujem jer on je rijaliti igrač već deset godina, ali eto, prijala mi je njegova pažnja - objasnila je ona.
Da li ti je više prijao njegov poljubac ili hrana koju ti je spemao - upitao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

I jedno i drugo mi je prijalo - priznala je Rebeka.

Miki je želeo da prokomentariše Rebekinu izjavu, a njegove reči su mnoge iznenadile.

Ova devojka i ja smo završili sve, čak i prijateljstvo. Svesno je flertovala sa mnom - izjavio je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona jedan dan kaže da je ne interesuje šta ovi ljudi ovde misle, a zatim dolazi i govori šta drugi pričaju o meni. Prija joj što sam joj napisao ljubavnu pesmu, pa šta je to? Ja sam sa ovom devojkom završio. Ona mi nije potrebna da bih opstao ovde. Dopala mi se - pričao je MIki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jelena Krunić i Zorica Marković su stale na stranu Mikija i rekle da je Rebeka pokušala da iskoristi Đuričićevu popularnost kako bi sebi osigurala opstanak u Zadruzi.

Ona je upućena i ko je Miki i šta može da joj pruži u rijalitiju. Traži leđa. Ona ovog čoveka samo koristi i naravno da joj prija kada joj on skuva nešto, donese čokoladice i skoči na Zoricu zbog nje. Ona se druži samo sa novim učesnicima samo zato što dobijaju veliki budžet - rekla je Krunićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam joj rekla da ga poštuje makar, jer on ne folira. Vrhunac njenog bezobrazluka je bio što je ne zanima čija je hrana i uzela je. Ona je velika folirantkinja i manipulatorka i sumnjam da je ova devojka lezbejka - rekla je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je nova učesnica Dragana Mitar rekla Rebeki da joj priča sa Mikijem ne treba, a potom je tiho davala svoje komentare tokom rasprave, Đuričić je i za ovu zadrugarku imao poneku reč.

Smešno - promrmljala je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Napuši se ku*ca, ološu jedan. Ti našla meni nešto da kažeš. Držite se pod ruku i kad se završi rijaliti zajedno u klubove na čišćenje pištolja. Ti si ušla da bi ti porasla tarifa - izvređao je Miki Draganu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Dragana Mitar

#Jelena Krunić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'