AKTUELNO

Prelomila je.

Kristina Kockar je trenutno bez ikakve sumnje jedna od najtraženijih poznatih ličnosti u regionu, o čemu govori što broj njenih pratilaca na Instagramu i broj pregleda njenih pesama na Jutjubu, što posećenost njenih nastupa.

Foto: Pink.rs

Posle javne prevare njenog sada bivšeg supruga Slobodana Radanovića, koji je bez obzira na to što je oženjen odlučio da započne vezu sa Lunom Đogani pred kamerama u prvoj sezoni "Zadruge", Kiji su se otvorile brojne šanse za uspeh na mnogim poljima.

Tako je posle pobede u "Zadruzi" Kockareva otpočela pevačku karijeru, angažovana je u mnogim modnim kampanjama i nastupala u velikom broju gradova u regionu.

Foto: Instagram

Iako deluje da je prezauzeta, ona je sada odlučila da počne da se bavi još nečim.

Foto: Instagram

Naime, prethodne noći kada je sebi spremila testetninu za večeru mnogo joj se dopalo kako je sve ispalo, pa je odlučila da otvori restoran.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DOBILI ZELENO SVETLO! Luna i Nemanja NISU OČEKIVALI PODRŠKU OD NJIH, evo kako je Đoganijeva reagovala! (VIDEO)

- Sledeće godine otvaram restoran - napisala je ona u okviru storija na Instgaramu, a da li će se to desiti ostaje da vidimo.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

'