AKTUELNO

Potpredsednik GO SNS Marko Đuric rekao je danas da je politika Dragana Đilasa simbol najveće pljačke nacionalnih resursa u istoriji Srbije i da je on poslednji ko sme da se predstavlja kao zaštitnik nacionalnih resursa.

- Dragan Đilas i njegova žuta tajkunska družina su posle 2000. godine, kao gladni skakvci, obrstili i opustošili sve što je u Srbiji građeno decenijama i sačuvano čak u najtežim ratnim godinama, i poslednji ko sme da se predstavlja kao zaštitnik nacionalnih resursa jeste upravo tajkunski kralj Dragan Đilas - kaže on.

Od uspešnih i perspektivnih fabrika i preduzeća oni su pravili ledine i uzgajivačnice šampinjona, a pivare, cementare, šećerane i druge neprocenjive industrijske komplekse, poklanjali su ili prodavali za dolar, pod izgovorom da ta preduzeća postoje samo na papiru i da nemaju nikakvu perspektivu, dodaje Đurić u saopštenju.

- Uništavali su Srbiju za proviziju i enormno se bogatili dok su bili na vlasti, a najproždrljiviji i najlakomiji u toj tajkunskoj družini je upravo Dragan Đilas. Danas mnoga od tih preduzeća koja su poklonili kao neperspektivna prave veliki profit, ali on se, umesto građanima, preliva u džepove onih sa kojima je žuta lopovska klika pravila kombinacije - navodi se u saopštenju.

Đilasova politika je simbol najveće pljačke nacionalnih resursa u istoriji Srbije i njegova lažna i licemerna briga za srpske fabrike samo je još jedna od manifestacija potpune zabludelosti i promašenosti srpske opozicije, zaključuje Đurić.

Pročitajte još: Vučićević za Pink: ĐILAS je bio NAJGORI CENZOR, a sada drži lekcije o slobodi medija (VIDEO)

#Dragan Đilas

#Marko Đurić

#pljačka

'