AKTUELNO

Nisu mogli da obuzdaju bes.

Tokom celog dana tenzija koja postoji između Nemanje Tošića i Branislava Radonića Brendona ne jenjava. Njih dvojica ne prestaju da se svađaju i unoste nemir u Belu kuću i to sve zbog toga što je Brendon rekao Tošiću da je glup, a on mu iz revolta branio da jede.

Sve je počelo od trenutka kada je Nemanja prosuo Brendonu tunjevinu, onda su počele uvrede i psovke.

Dobro sam ja tebe proučio, samo što ja ne napadam odmah. Ja iz zasede to radim. Trebaš živeti sa mnom ovde. Ti si za mene ovde samo slon, a ja sam puma. Emocije koje imaš prema meni, pretičeš u agresiju. Voliš ti i te kako Brendona - provocirao je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pe*er. Ja imam bivšu ženu i dete, ti to ne možeš da napraviš koliko si purpuran - odbrusio mu je Tošić.

Svađa se nastavila u kuhinji kada je došlo do guranja između Jovice Putnikovića i Brendona, a Radonić je osuo paljubu po obojici.

Rekao sam ti da si glup. Tvoj fond reči je ograničen. Napadate mene koji imam svoj stav. Ne možete mi ništa. Ja sam takve kao vi ispratio. Mamlazi kao što su ti, nemaju kapacitet da se potroše. Tvoja potreba da izgledaš relaksirano te guši...Nemanja, ubledeo si, idi operi zube, nije ti dobro... Ceo dan se vrtiš oko mene. Krećeš ti na mene dok spava, krećem ja na tebe - vikao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije, a njih trojica su nastavili svađu.

Imaš traume od žena, optužen si za silovanje. Imaš problema sa zakonom. Prodavao si kradena kola, kamione. Nemaš advokata - optužio je Brendon Nemanju, a potom isprovocirao Jovicu nazvavši ga mišićem na sterodima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ZBOG ZADATKA NASTAO OPŠTI HAOS! Olja VIKALA na zadrugare, a onda je Maja ovim postupkom IZNERVIRALA SVE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji su dostupani ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#nemanja tošić

'