separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ZBOG ZADATKA NASTAO OPŠTI HAOS! Olja VIKALA na zadrugare, a onda je Maja ovim postupkom IZNERVIRALA SVE! (VIDEO)


Nesloga među zadrugarima.


Veliki šef poslao je pismo zadrugarima da se prijavi 20 dobrovoljaca koji će odgovoriti njegovom izazovu. Kada je Miljana Arsić odabrala njih 20, oni su među sobom formirali četiri grupe. 

Adam, Luna, Bane, Bora, Mika, Giba, Zlata, Zorica, Olja, Mina, David, Aleksandra, MC Damiro, Maja, Marko, Stolić, Petrući, Cobe, Aleksa, Marija - prozvala je Miljana zadrugare.

Autor: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada kada se vas 20 prijavilo za izazov, neophodno je da dobrovoljci podele u četiri grupe po petoro. Po četiri člana svake grupe će biti prevezeni na ostrvo a na obali, odnosno na doku će biti po jedan član odnosno spasioci. Zadatak spasilaca je da kada izvesla dođe do ostrva i spasi nasukane tako što će da ih preveze na kopno. Prvi koji preveze sve nasukane je pobednik. Važno je da nasukani i spasilac uvek budu u čamcu, nikako ne smeju da plivaju sa strane. Nasukani ne sme pomagati spasiocu. Prvo će se takmičiti prva i druga grupa, a potom treća i četvrta i u finalnoj rundi će se za pobedu boriti grupe koje pobede u prvoj i drugoj rundi - pisalo je u pismu Velikog šefa. 

Međutim, došlo je do velikog konflikta među ukućanima zbog toga što je nekolicina njih želela da učestvuje, a uopšte nisu prozvani, kao što je to bio slučaj sa Ramonom Beganović i Rebekom Popović

Autor: TvPink Printscreen

Olju Bajrami je najviše iznerviralo što ukućani nisu ispoštovali pravila igre, pa je iz revolta poručila Bori "Poljubi me u gu*icu" što je on i učinio. Potom je došla u konflikt sa Rebekom koja se pravdala da je njoj majicu ustupila Zorica Marković koja je odustala. 

Autor: TvPink Printscreen

Maja Marinković se takođe iznervirala zbog neorganizacije svojih cimera pa je jednu od majica polila vodom. 

Kako je izgledala ova žustra svađa pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti