separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

TRAGA SE ZA TELOM: Nepoznati muškarac skočio sa mosta u Senti


Poznato je samo da je sa mosta skočio muškarac, ali se ne zna odakle je. Za telom se još traga. Reč je o samoubistvu ili pokušaju samoubistva.


Muškarac čiji identitet još nije poznat skočio je u petak ujutru u reku Tisu, s mosta u Senti visokog oko petnaestak metara. Događaj su policiji prijavili pecaroši koji su na reci bili nešto pre pet sati.

Telo još nije pronađeno, potvrđeno je “Novostima” u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

- Poznato je samo da je sa mosta skočio muškarac, ali se ne zna odakle je. Za telom se još traga. Reč je o samoubistvu ili pokušaju samoubistva. Ribari su videli događaj i prijavili policiji. Identitet muškarca se utvrđuje i za njim se traga– saznaju “Novosti”.

Nandor Baranji, predsednik spasilačke jeidnice “Senta” izjavio je da su njihovi pripadnici uključeni u potragu i da su obalu obišli već nekoliko puta, ali telo nije pronađeno, pa se nastavila potraga po reci.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da im je događaj prijavljen u petak jutro nešto pre pet sati i da je u toku pretraga reke, kao i utvrđivanje indentiteta muškarca koji je skočio s mosta.

Inače, od početka godine u Tisi se utopilo pet osoba.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti