AKTUELNO

Smatra da je ispala glupa.

Luna Đogani za vreme porodičnog sastanka tokom svog izlaganja prvo se posvađala sa Brendonom, a onda je komentarisala Natašu Moskvu, Mariju Marinković i Boru Santanu sa kojima je u svađi.

Foto: RTV Pink

Nemoj da budeš toliko dvoličan. Ne možeš da me voliš, ako me prozivaš za stolom. Sedi dole, nemoj da mi se obraćaš! - rekla je Luna Brendonu.

Brendon je poručio Luni da se obuče, jer smatra da ceo dan šeta po kući u mantilu, a zatim je pozdravljao oca ove zadrugarke Gagija Đoganija, kada je Luna izjavila da je njemu posle ponoći rođendan.

Foto: RTV Pink

Na dalje je Luna pričala o svom odnosu sa Natašom Moskvom i Marijom Marinković sa kojima je sada na ratnoj nozi i za koje smatra da su je izigrale.

Ja neću preći ni Nataši, ni Bori. Ja sam jedna glupača! Imala sam potrebu da se umešam i branim Maju, ispala sam najgora! Ja ne pričam ni sa Natašom, a neću pričati ni sa Majom. Vas dve ste se pomirile, a ja sam ispala debil i posvađala se sa Borom - govorila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Posle svađe sa Natašom Moskvom i Marijom Marinković, Luna je pričala o Bori Santani sa kojim se pre nekoliko noći nakon žurke žestoko posvađala kada je on izjavio da su Đoganijeva i Marko Miljković imali ljubavnu romansu nakon prve sezone "Zadruge".

Što se Bore tiče, sa njim neću imati nikakav kontakt. Izmislio se konflikt koji nije ni postojao. Svakog člana porodice si mi nabio na onu stvar. Slušaj Lepog Miću, on je učitelj. Nikada te ne bih napala zbog razloga. Ti znaš da su meni Gagi i Anabela slaba tačka! - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Izvini za porodicu! Meni je krivo - govorio je Bora Luni.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

'