AKTUELNO

Anonimni dobrotvor koji je za malog Dušana Todorovića (4) uplatio nedostajućih 70.000 evra da bi dete hitno otputovalo u Barselonu, na lečenje kliniku „Sant Joan de Deu“, je Nemanja Matić, fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Srbije.

- U pitanju je gospodin Nemanja Matić, kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Naravno, od srca se zahvaljaujemo svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo - kaže za Blic Aleksandar Todorović, Dušanov otac.

Mali Dušan Todorović iz Svilajnca koji je od subote, 15. septembra, u bolnici "Sant Joan de Deu", u Barseloni, a kome se vratio maligni tumor nadbubrežne žlezde - neuroblastoma, danas bi trebalo da počne da prima terapiju.

Kako za taj list navodi Aleksandar Todorović, dečakov otac, situacja je daleko od idelane, ali je Dušan svakako u sigurnim rukama.

- Svi koriste poslednji atom snage da se Dukiju poboljša stanje. Danas će uključiti terapiju i svi se molimo Bogu da ona počne da deluje. Nemanji Matiću ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajam pojedinačno, zahavljujemo se apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu - naveo je njegov otac.

Kako je ranije rekao, Dušan je od momenta dolaska u Barselonu imao neprekidno preglede i analize.

#Dušan Teodorović

'