AKTUELNO

Oni su jedan od retkih parova koji je opstao po napuštanju rijalitija.

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke Đans jedan su od retkih parova koji je nastavio svoju vezu i po napuštanju najgledanijeg rijalitija ovim prostorima, "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Sada je Sara pred objektivom emisije "Premijera" otkrila šta je njena formula za ljubavni uspeh.

Pre svega treba da se čuvaju međusobno, da budu podrška jedno drugom. A da ne bi postali dosadni jedno drugom trebalo bi uvek da budu nepročitana knjiga, da se ne otvaraju previše - rekla je Reljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Atraktivnu pevačicu smo imali prilike da vidimo u raznim provokativnim kombinacijama, ali ipak, ona je uvek imala meru. Premijernoj ekipi je objasnila i na osnovu čega bira svoje komade garderobe, kako ih uklapa i kako uspeva da nikada ne izgleda vulgarno.

Granice postoje što se tiče oblačenja, ne vulgarno, ne golo. Može golo ali skupo, to malo ko zna da izvede, ja se definitivno ne bih još usudila da tako nešto izvedem. Ima pevačica koje to znaju da iznesu, što da ne u nekom narednom periodu - istakla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO U EMISIJI 'AMI G SHOW': Nataša Bekvalac PRVI PUT pred kamerama govori o razvodu od Luke i svemu kroz šta je prošla!

Bivša zadrugarka i njen dečko uskoro će izdati i zajedničku pesmu, što će biti kruna njihove ljubavi započete u rijalitiju.

Šta je još Reljićeva rekla o svojim planovima ali i o najvećoj prekretnici u životu možete pogledati u nastavku.

R. L.

#Premijera

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

#Vojke Đans

'