AKTUELNO

Komšije još ne mogu da se oporave od šoka.

Milina Mandić (56) i njena ćerka Ivana Mandić (35) izvršile su samoubistvo popivši u isto vreme esenciju u svome stanu na Čukarici. Jeziv prizor zatekla je Milina druga ćerka kada se vratila u stan.

Nesreća se dogodila juče oko 7.40 sati u stanu u Ulici Dušana Vlajića na Čukarici. Pre nezvaničnim informacijama, iz za sada neutvrđenih razloga majka i ćerka otrovale su se esencijom.

U takvom stanju svoju majku Milinu i sestru Ivanu našla je Milinina druga ćerka kojoj je od prizora pozlilo.

Pretpostavlja se da je ona, pod stresom, uspela da kontaktira Hitnu pomoć i policiju.

Ubrzo je došla ekipa Hitne pomoći, a lekari su konstatovali da je Milina preminula na licu mesta, dok je Ivana davala znake života. Ona je prevezena ambulantnim kolima na Vojnomedicinsku akademiju, gde je od posledica unete esencije takođe preminula.

Naime, kako su ispričale komšije koje su šokirane nakon ovog događaja, Milina i Ivana živele su u pomenutom stanu sa nepokretnom bakom, ali nije poznato da li se žena nalazila juče u stanu.

Nekoliko sati nakon potresnog čina u stanu porodice Mandić bilo je bliskih prijatelja i članova porodice, ali oni nisu želeli da razgovaraju sa medijima.

Nikakva drama ni buka nije prethodila činu, kažu komšije, i ništa ispred stana ne ukazuje da se nešto dogodilo. Prema rečima komšija, da se nešto zbiva u njihovom komšiluku, shvatili su zbog policije koja je obavljala uviđaj.

- Bile su fine žene. Nekoliko puta kada smo bili na putovanju Ivana je dolazila da nam zaliva cveće. Ništa nije ukazivalo na ovo, u šoku sam... - rekla je komšinica Mandićevih.

Pročitajte još: UŽAS NA ČUKARICI! Majka i ćerka se ubile tako što su POPILE ESENCIJU!

#Samoubistvo

#Tragedija

#Čukarica

'