AKTUELNO

Spor se vodio zbog eksplicitnih fotografija.

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Snežana Ilić bivši je sudija Prvog osnovnog suda i nekadašnja pomoćnica ministra pravde.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je bila sudija i u sporu naše proslavljene pevačice Goge Sekulić, kada su objavljene eksplicitne fotografije na kojima su tvrdili da je upravo Sekulićeva.

Goga je tužila magazin koji je objavio ove fotografije, a u sporu je utvrđeno da pevačica nije na njima. Pevačica ima samo reči hvale za Snežanu, koja je donela konačnu odluku u njenom slučaju.

PROČITAJTE JOŠ: Razmišljala je da sebi oduzme život: Slađa Alegro je preživela teške životne trenutke, a sada je najsrećnija žena na svetu! (FOTO)

Nisam mogla da verujem kada sam čula da je u rijalitiju. Promenila se, ali zadržala je svoju prepoznatljivost. Moram da napomenem da je ona profesionalac i ozbiljan sudija, ali ne zato što je presudila u moju korist, već zato što je stvarno odgovorna i profesionalna. Saslušavala me je, slala kod sudskog veštaka, pa na merenje broja mladeža, dužine ruku i nogu, ma svašta nešto. Spor je trajao godinama i na kraju je, hvala bogu, ispalo sve kako treba. Želim joj sreću u rijalitiju i sigurna sam da je jedna od jačih igrača - rekla je Goga.

Pink.rs

#Goga Sekulić

#Snežana Ilić

'