AKTUELNO

Krivo mu je što je on inicirao njene suze.

Vladimir Tomović je izazvao zavrzlamu u odnosu između Lune Đogani i Stanije Dobrojević, rekavši starleti da mu je blogerka tražila zagrljaj. Nakon toga je Luna želela da razjasni situaciju, a to joj je nateralo suze na oči, jer se tada setila svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon te svađe Crnogorac se osećao loše što je on prouzrokovao haos u njenoj glavi, pa su se susreli i u četiri oka porazgovarali o tome.

Da li si svestan u kakvom sam ja stanju? Mogao si samo da iskuliraš. Stanija mi je rekla da je čula da sam se grlila sa tobom i rekla mi da si zauzet. Ja sam sebi us.ala život, došla sam ovde da ispravim neke stvari. Povredilo me što si mi rekao da sam ljubomorna - rekla je Luna.
Ostavi prošlost iza sebe, da si ti prva koja je bila sa oženjenim muškarcem, ja bih te ovde obesio, ali nisi. Nisi jedina, napolju je milion takvih, nisi najgora - savetovao je Vladimir Lunu, pa dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti dajem savet kao sestri. Suze ostavi za krevet kada niko ne vidi, jer tada te vide da si slaba. Ja sam rekao Drvetu da sam tužan zbog tebe, jer sam ja inicirao da ti plačeš. Mogu misliti kako si ti ranjiva. Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš, nemoj to da radiš njima. Kada ja izađem iz rijalitija, ja sam ti niko i ništa. Ja ću se potruditi da ne pravim nikakve spletke, ništa - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nakon svađe sa Vladimirom, Lazar BRISAO SUZE LUNI I TEŠIO JE: Ne smeš da daš na sebe, ja ti se divim! (VIDEO)

Luna ga je gledala pravo u oči i bledo ga slušala šta je pričao. Kako je protekao njihov razgovor i da li je Luna oprostila Vladimiru pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Vladimir Tomović

'