separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Mirko U ČETIRI OKA POPRIČAO SA Adamom: Ja je inače savetujem da se očisti osećanja i prošlosti, TO JE UBIJA! (VIDEO)


Posavetovao ga kako da pomogne sestri.


Tokom današnjeg dana Luna Đogani je ušla u žestoku raspravu sa Vladimirom Tomovićem, a tokom burne svađe njoj su proradile emocije, pa se setila bivšeg dečka Slobodana Radanovića

Autor: TvPink Printscreen

Svi su primetili da je ona veoma ranjiva, a Mirko Gavrić, njen veliki prijatelj, sa Luninim bratom Adamom Đoganijem popričao je o tome. 

Ona je doživela veliki šok. Još nije stigla da se opravi od šoka, nju je dočekalo sve na nož, drvlje, kamenje. Treba imati razumevanja i kada izađe iz koloseka i pustiti je da kaže šta ima, podeli svoju energiju i odmah joj bude bolje - rekao je Mirko, a onda nastavio:

Autor: TvPink Printscreen

Sad da je savetujem neke priče, to je jače od nje. Trpela je to 10 meseci i imala je 2 meseca da se povrati, i opet je došla ovde. Neka ona kaže svoje. Ona zna da sam ja tu za sve. Zagrliš je i ćutiš. Ako joj se plače, neka se isplače i sve će kasnije biti super. Najgore je kad se čovek oseti izdano, to je najgore. Kada imaš taj osećaj, a njoj treba dati vremena i doći će sve na svoje. Mlada je, život je pred njom. Ja je inače savetujem očisti se osećanja i prošlosti, to je ubija. Ali mora da prođe i faza i treba vremena. Hrabra je i jaka izguraće ona to, znam da hoće - pričao je Mirko Adamu o Luni. 

Autor: TvPink Printscreen

Adam je sve vreme slušao Gavrićeve savete i upijao kao sunđer koji je pravi način na koji može da joj pomogne. 

Njihov razgovor možete poslušati u narednom video-snimku. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti