AKTUELNO

Lažni levičar Borko Stefanović, koji je učestvovao u osnivanju Saveza za Srbiju, koju javnost naziva kupus koalicijom, osim što tvituje razne idiotarije, bezočno laže!

Naime, kupus koalicija nalazi se pred raspadom, a Stefanović, u jednom intervjuu rekao je kako pregovara sa Pokretom slobodnih građana da se priključe koaliciji, što je stranka Saše Jankovića odmah demantovala.

- Netačna je izjava jednog od osnivača Saveza za Srbiju Borka Stefanovića dnevnom listu Blic da se sa Pokretom slobodnih građana, Sašom Jankovićem ili Građanskim blokom 381 razgovara “na više nivoa”, o ulasku u drugi opozicioni blok. Razgovori te vrste ne postoje, a spekulacije te vrste su neozbiljne, štetne i zbunjuju opozicionu javnost - napisao PSG na svom Tviteru.

Iz GB 381 su rekli da postoje suštinske razlike u viđenju unutrašnjeg uređenja, spoljnopolitičkog položaja i da bi njihovo ujedinjenje bilo neprirodno, lažno i neplodno, samo što Stefanović od mržnje prema predsedniku i želje da se domogne vlasti ne vidi dalje od svog nosa!

#Borko Stefanović

#SZS

#Saša Janković

'