separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Novaković besan jer više ne može da pljačka Srbiju i otima narodu iz usta, pa napada policiju!


Kako se ističe u saopštenju GO SNS Novog Sada, Novaković može da besni, da udara policajce, da uvlači decu u svoje političke spletke, da viče i preti - Srbiju to neće zaustaviti, niti je skrenuti sa puta u bolju budućnost, u budućnost bez njega i njemu sličnih Ðilasa, Jeremića ..


Gradski odbor SNS Novog Sada saopštio je danas da je Bora Novaković, poznatiji kao Bora Solunac, kako navode, Ðilasov i Jeremićev pulen, još jednom pokazao koliko bezobziran i besraman može da bude samo zarad malo publiciteta. 

Podsećaju da je Novaković samo u jednom danu napao policajce i pokušao da uvuče i decu u svoje "bolesne političke spletke".

Napominju da je za medije koji promovišu takav "društveni talog, kao što su njegovi stranački šefovi i on", obrazlagao teorije svog "političkog ludila", o navodnim tajnim centrima moći u Vojvodini.

I sve to, konstatuju, zarad dve fotografije u po nekim novinama koje se, primećuju, prave da su zaboravili ko je zapravo čovek koji govori takve stvari, čovek koji danas ne uspeva da kontroliše sopstveni bes.

- A besan je jer mu je malo para, jer više ne mogu da pljačkaju Srbiju, da otimaju narodu iz usta. Besan je čuveni srpski letač i preletač Bora Solunac, zato što nije više u prilici da krade bulevare, da pravi kombinacije, da služi tajkunima, da za njih pere pare ... Besan je jer mu ponestaje laži, jer građani nisu zaboravili ko je on, i kakvu je štetu napravio u Novom Sadu. A gradu je ostavio milionske dugove, štetne ugovore, nikad započete a pretplaćene projekte ... - navode i SNS Novog Sada.

Ukazuju da iz tog, kako navode, njihovog "sveopšteg lopovluka" ni deca nisu izuzeta.

I to, kažu, pokazuju dvorac Heterlend - simbol kako je žuti režim krao od dece sa posebnim potrebama, zatim, kuhinja za novosadske vrtiće - simbol kako su krali na ishrani sve naše dece.

- To su primeri kako se Novaković, Ðilas, Jeremić odnose prema deci, i prema našoj budućnosti. Tako bi ih i sutra prodali da bi dodali još jednu nulu više na svojim bankovnim računima, kao što su prodavali ''veru za večeru'', kao što su prodavali našu budućnost - navodi se u saopštenju i dodaje da budućnost Srbije i budućnost naše dece više nemaju cenu.

A Novaković, poručuju, može da besni, da udara policajce, da uvlači decu u svoje političke spletke, da viče i preti - Srbiju to neće zaustaviti, niti je skrenuti sa puta u bolju budućnost, u budućnost bez njega i njemu sličnih Ðilasa, Jeremića ..

- Za takve tamo nema mesta, jer narod tako kaže, jer ih narod ne želi - stoji u saopštenju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti