separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SANJU NAPALI ZBOG TEODORE I ANĐELA: Kako možeš mirno da gledaš kako on iz očaja pravi greške sa devojkama lakog morala? (FOTO)


Ona im nije ostala dužna.


Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, jedan od omiljenih ljubavnih parova iz "Zadruge", nedavno su raskinuli svoju romansu. Uprkos jakim emocijama, njih dvoje su odlučili da svako krene svojim putem.

Autor: e-stock Ivan Dobričić/Pixabay/Pink.rs

Njihovi fanovi ne mogu da prihvate ovakav ishod, te ne prestaju da pokušavaju da ih pomire. Oni su čak stupili u kontakt i sa Sanjom Stanković, koja je prijateljica Teodore i Anđela kako bi joj skrenuli pažnju.

Da li je moguće da ti kao prijatelj Anđela i Tee možeš mirno da gledaš kako prave greške iz očaja a znamo koliko se vole. Zar će prijatelji dopustiti da u očaju razvlači hostese koje nisu njegov nivo? Ja verujem u prijateljstvo onako kako ste ga predstavili. Pomozite Teodori da otvoreno priča sa Anđelom, a njemu da ne srlja iz očaja sa drugim devojkama lakog morala. Ja verujem u prijateljstva i da ćete pomoći da pričaju - piše u poruci koju je Stankovićeva dobila.

Autor: RTV Pink

Ovo je Sanju veoma razljutilo, pa je poruku podelila na svom Instagram profilu i zamolila sve da joj se više ne obraćaju ovim povodom.

Molim vas da shvatite da Jovana i ja ne možemo da utičemo na njihovu odluku. Oni su sami odlučili da je tako najbolje. Odrasli su i zreli ljudi. I prekinite mene više da smarate sa ovakvim glupostima. Ja ću uvek biti tu za njih, bili oni zajedno ili ne - odgovorila je plavuša Teodorinim i Anđelovim fanovima.

Autor: Instagram

Da li će sada fanovi ovog ljubavnog para odustati i shvatiti da ne mogu da utiču na njihove odluke, ili će se pritisak nastaviti, saznaćemo u narednom periodu.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti