AKTUELNO

Odgovarajući na pitanja sipatizeri opozicije ponovo su zaprepastili gledaoce TV Pink.

Ekipa emisije ''Kontravizija'' koja se emituje na Televiziji Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića, ove nedelje poptpuno je raskrinkala opoziciju.

Ispostavilo se da sipatizeri Aleksandra Šapića, Saše Jankovića i VukaJeremića podržavaju ideju o razgraničenju sa Albancima, ali su mišljenje promenili čim su čuli da je to ideja predsednik Srbije Aleksandra Vučića.

U prethodnim anketama, opozicioni simpatizeri pokazali su veliko neznanje iz opšte kulture, a sada se pokazalo da oni ne znaju ni koji su stavovi stranaka za koje “navijaju”. Baš poput lidera opozicije i njima je zajednička samo mržnja prema Aleksandru Vučiću, iako njegove stavove podržavaju.

Šokiraćete se kada vidite šta opozicija zapravo misli o Vučićevom stavu o KiM kada se to isto predstavi kao ideja opozicionih ledera.

- Ja se zalažem za razgraničenje sa Albancima. To da imamo terotoriju koja se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada, to je uvek izvor potencijalih sukoba i problema - nedavno je rekao predsednik Srbije. Učesnicima ankete ovo je predstavljeno kako ideja lidera opozicije i oni su za nju imali samo reči hvale.

Pa salžem se sa njim. Mislim da što pre treba da se reši pitanje Kosova

Foto: RTV Pink

Mislim da je tu sve jasno i objašnjeno jer to jeste izvor problema. To dobra i realna ideja, bolja od Vučićeve

Foto: RTV Pink

Mislim da je realno za ovu današnju situaciju

Foto: RTV Pink

Potpuno se slažem, mislim da je to rešenje

Foto: RTV Pink

Mislim da je u pravu kada kaže da je teritorija koja je nije jasno čija je i koje kako tretira izvor problema

Foto: RTV Pink

To potpuno racionalno rešenje. Bolje od Vučićevog definitivno

Foto: RTV Pink

Potpuno ga podržavam. Mislima je čovek u pravu, mora postojati neka distanca...Mislim da je ta ideja bolja od Vučićeve

Kada su čuli da je to ustvari Vučićeva ideja, bili su veoma iznenađeni i priznali da su ispali neupućeni u politiku. Neki su odmah promenili mišljenje, a neki su bili i dovoljno hrabri da priznaju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić može biti u pravu, iako ga „hejtuju“.

#Kontravizija

'