AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Ankari sa turskim kolegom Sulejmanom Sojluom i istakao da je u interesu Srbije da gradi što čvršće odnose sa Turskom, a da dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova osiguraju maksimalnu sigurnost građana.

- Razgovarali smo o konkretnom napretku u saradnji naših kriminalističkih policija, ali i o mogućnostima saradnje u drugim oblastima, u smislu obuka i edukacije - rekao je Stefanović nakon sastanka, saopštio je MUP.

Naglasivši da je interes Srbije da gradi što čvršće i bolje odnose sa Turskom u interesu naših naroda, Stefanović je poručio da će dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova današnjice osigurati maksimalnu sigurnost građana.

Foto: Tanjug

- Dva ministarstva se trude da svojim delovanjem u borbi protiv organizovanog kriminala i borbi protiv terorizma osiguraju maksimalnu bezbednost. Takođe, u migrantskoj krizi imamo stalnu i dobru saradnju sa Turskom, koja će doprineti da naše dve zemlje lakše podnesu migrantsku krizu - rekao je Stefanović.

#Nebojša Stefanović

'