AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev, povodom tribine koju je u Kraljevu održao Savez za Srbiju, saopštio je da je "putujuće pozorište Đilasa, Jeremića, Obradovića i Stefanovića nastavilo danas da igra svoju mobilnu predstavu apsurda", pokušavajući da se građanima predstave u lažnom svetlu.

Kao da se građani ne sećaju da su upravo oni bili protagonisti nezapamćene pljačke države i politike razaranja i razgradnje nacionalnih interesa, naveo je Kozarev.

Naravno da se svi sećaju, kaže on, da su baš Jeremić i Stefanović kumovi katastrofalnog sporazuma kojim su faktički instalirani stalni prelazi u srcu srpske teritorije, na koje su ubrzo, takođe njihovom zaslugom, dovedeni i albanski carinici.

- Misle li oni da maglu mogu da prodaju u junačkom Kraljevu koje je raširenih ruku primilo hiljade naših nevoljnika i prognanika sa Kosova i Metohije, da svoje licemerje serviraju Kraljevčanima koje su od žitelja centra Srbije praktično napravili žiteljima rubne oblasti - naveo je fuinkcioner SNS.

U Kraljevu, podsetio je Kozarev, i dan-danas žive ljudi čije su stradanje i egzodus sa Kosova i Metohije oni prespavali u martu 2004. godine.

- Neka ti veliki umovi i rodoljubi, ako su sami zaboravili sva zla koja su počinili, svrate do Jarinja i tamo vide svojih ruku delo, građevinu čije su oni arhitekte i na kojoj se danas viori zastava samoproglašenog Kosova - zaključio je Kozarev.

#Dušan Kozarev

'