AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ističe da su najglasniji u kritici predsednika Vučića oni ljudi koji su pitanje južne srpske pokrajine stavljali po strani i koji su kumovali nezavisnosti Kosova.

Isti ti razni Đilasi, Jeremići, Obradovići i slični nastavljaju svoju neodgovornu politiku pozivanjem na puč, krvoproliće, širenjem govora mržnje i priželjkivanjem nemira u Srbiji. To nije odgovorno ni prema Srbiji, ni prema građanima, a najmanje je odgovorno prema Srbima na Kosovu i Metohiji.

Sramno je biti najglasniji u mržnji prema Vučiću, a ne nudti nikakvo rešenje za bilo koji problem i pitanje na državnom nivou, podlo je biti protiv rešavanja višedecenijskog problema i time biti protiv Srbije. Mržnja radi mržnje je program tajkunsko-lopovskog saveza.

Upravo zbog mržnje kao jedine tačke programa tog propalog saveza, građani kako Beograda tako i čitave Srbije nemaju poverenje u njih, što se pokazalo kroz izborni rezultat na svakim izborima do sada, od lokalnih, preko parlamentarnih i predsedničkih, do ovogodišnjih Beogradskih izbora, na kojima je, podsećamo, politika Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića ubedljivo pobedila i dobila podršku 45% građana.

Tolika podrška građana je jasan pokazatelj da niko ne želi povratak u prošlost, kada je političko nasilje bilo tolerisano, kada se gledao jedino vlastiti interes, vreme u kome su stranački funkcioneri za višemilionske iznose uvećavali svoju imovinu, a našu srpsku prodavali zarad ličnog benefita.

Poručujemo Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i preostalim marionetama iz Saveza za pljačku Srbije, da Aleksandar Vučić ima punu podršku građana jer se dokazao kao odgovoran državnik i čovek koji štiti pre svega interes svog naroda i naše Srbije. Zato ovim putem pružamo maksimalnu podršku predsedniku da se konačno reši pitanje kosovskog čvora, i uvereni samo da će to učiniti u najboljem interesu Srbije i njenih građana, i da će mu u toj borbi dobrobit građana, kao i ugled i čast Srbije biti na prvom mestu.

#Aleksandar Vučić

#Beograd

#Kosovo i Metohija

#SNS

'