AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je da se svim snagama i naporima bori za građane Srbije i Srbiju. Predsednik je radom i ostvarenim rezultatima pokazao da sve radi u interesu naših građana.

Vučić je nacionalne interese stavio ispred ličnih, a to prepoznaje svaki član našeg Opstinskog odbora kao i ostatak građana Srbije.

Srbija je sada zemlja u koju dolaze strani investitori a to je upravo ostvareno napornim radom predsednika Vučića. Povećanje plata i penzija rezultati su unutrašnje politike koju je predsednik krenuo da sprovodi dok je još bio na čelu Vlade Srbije. Diplomatska aktivnost predsednika Vučića, postavila je Srbiju uz velike svetske lidere. Srbija od kako se na njenom čelu nalazi Vučić postala prijatelj i Istoka i Zapada.

Predsednik je pokazao da mu je na prvom mestu narod njegove zemlje, za razliku od opozicije koja samo gleda kako da našteti Srbiji i građanima Srbije. Dok se Vučić bori da politika koju sprovodi bude u intresu građana Srbije, oni na svakom koraku gledaju kako da ponize Srbiju.Tako je i po pitanju Kosova I Metohije. Dok se predsednik Vučić upušta u ozbiljne pregovore sa albanskom stranom kako bi izborio što bolju poziciju za Srbiju, opozicija gleda samo kako da našteti Srbiji makar to bilo po cenu života naših ljudi.

Dok Jeremic, Đilas, Obradović, Janković, Paunović i ostali iz lopovsko-tajkunske koalicije pljuju dok se brčkaju na luksuznim plažama, iako su oni zaslužni za situaciju na Kosovu I Metohiji, predsednik se žučno bori za svakog građanina Srbije.

#Aleksandar Vučić

#Paraćin

#SNS

'