AKTUELNO

Urednik "Informera" ističe da je jedina politika opozicije da u Srbiji bude što gore, da izgubi celo Kosovo i da ono bude nezavisna, celovita država.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović nisu krili zadovoljstvo zbog toga što će lažna država Kosovo ostati celovita, uprkos nastojanju predsednika Aleksandra Vučića da u sporu sa Prištinom ne ostane praznih ruku.

Dragan J. Vučićević ističe da se juče slavilo i da to nisu ni krili.

- Vuk Jeremić objavio je sliku iz pečenjare kako jede pečenje i slavi valjda to što je poručeno da je Kosovo nezavisna država. Prema našim informacijama, Boško Obradović organizovao je proslavu u svojoj kući u Čačku - kaže glavni i odgovorni urednik "Informera".

Ističe da je njihova jedina politika da Srbiji bude što gore, da izgubi celo Kosovo i bude nezavisna, celovita država. Na Kosovu bi pokušali politički da profitiraju - kaže Vučićević za Pink.

Foto: Beta, Tanjug

Radovanjem i slavljem što Srbi sa severa Kosova neće živeti u Srbiji, opozicija pokazuje krajnje licemerje i nedostatak politike, saglasan je sagovornik Pinka.

- Vrlo je važno da građani Srbije sa severa KiM znaju da baš zbog tih ljudi ostaju da žive, nažalost, u nekoj nezavisnoj, lažnoj državi Kosovo - kaže urednik "Informera".

Pročitajte još: NJIH NE ZANIMAJU GRAĐANI NI SRBIJA: Opozicija slavi jedinstveno Kosova pod Albancima, a za izbore u Majdanpeku NIJE PREDALA NIJEDNU LISTU!

#Dragan J. Vučićević

#Kosovo

'