separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

UBIO ŽENU, PA OTIŠAO DA SE ISTUŠIRA: Zario joj nož u grudi, ostala je da leži u lokvi krvi...


Trudna ćerka je pokušala da joj pomogne, ali joj nije bilo spasa.


Sakib C. (58) iz Smederevske Palanke nožem je izbo svoju suprugu Mikaelu C. (44) u porodičnoj kući u romskom delu naselja Kolonija. Nakon zločina Sakib se istuširao, pa pozvao policiju i rekao šta je uradio. On je iz kuće ranije udaljavan zbog porodičnog nasilja, ali mu je kazna nedavno istekla pa se ponovo uselio.

Zvao policiju 

Tragedija se dogodila u subotu uveče oko 19 časova u Cerskoj ulici broj dva. Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Sakib i Mikaela su se posvađali, a nakon kraće žučne prepirke on je uzeo kuhinjski nož i četiri puta Mikaelu ubo u grudi.

 - U trenutku ubistva u dvorištu kuće bila je njihova osamnaestogodišnja ćerka koja je trudna, a četrnaestogodišnji sin je bio u prodavnici. Kada je čula buku i viku u kući, ćerka je uletela ne bi li sprečila sukob. Ipak, dok je ona stigla, Sakib je već ubio Mikaelu, koja je ležala u lokvi krvi. Ćerka je odmah pozvala Hitnu pomoć, a Sakib je otišao u kupatilo i istuširao se. Zatim je sa mobilnog telefona pozvao policiju, rekao šta je uradio i sačekao da ga uhapse - naveo je naš izvor.

Inače, svađe supružnika bile su česte, a Sakib je u septembru prošle godine bio prijavljen za porodično nasilje.  

Očekuje se pritvor 

U Višem tužilaštvu u Smederevu potvrđuju da se zločin dogodio i kažu da će sve biti jasnije nakon saslušanja osumnjičenog Sakiba C.

- Osumnjičeni je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Biće saslušan, nakon čega će se znati tačna kvalifikacija dela, odnosno da li je reč o ubistvu ili teškom ubistvu. Tražićemo pritvor do mesec dana - potvrđeno je u smederevskom tužilaštvu.

- On je stalno optuživao Mikaelu za neverstvo. Pričao joj je da on zna da ga vara sa drugim muškarcima. Čak ju je i napao više puta. Zbog toga su nadležni preduzeli sve neophodne mere zaštite žrtve i Sakibu je izrečena mera udaljenja iz kuće. Posle isteka zabrane on se nedavno vratio u porodični dom - navodi naš sagovornik i dodaje:  

- Iako su razmirice nastavljene, Mikaela ga nije više prijavljivala, jer je Sakib više nije fizički napadao.  

Prema rečima komšija, Sakib i Mikaela su ranije živeli normalnim životom bez nekih velikih trzavica.  

- Međutim, pošto je on bio stariji od nje počeo je da sumnja da se ona viđa sa mlađim muškarcima. Od tog trenutka počinju njihove česte svađe. Sakib je počeo da tuče Mikaelu, jednom ju je baš brutalno pretukao. Žena je bila sva u modricama. Ona je tada skupila hrabrosti i sve prijavila socijalnim radnicima. Oni su reagovali i odmah obavestili policiju - kaže jedan od komšija i dodaje:  

- Sakib je odmah izbačen iz kuće, što je njega dodatno iznerviralo. Mislio je sve vreme, a to je pričao po naselju, da će taman Mikaela dobiti prostor da se slobodno švaleriše. Što, verujte, nije tačno uopšte, to žena nije radila.  

Očajne komšije

 Druge komšije kažu da su svi mislili da se Sakib smirio kada mu je nedavno istekla kazna.  

- Mikaela je pristala da se on vrati kući. Izgledalo je kao da se njihov odnos sredio. Ipak, svađe su ponovo počele i eto šta se sada dogodilo. To je stvarno strašno - navode komšije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti