AKTUELNO

Mario Trtić (28), venčani kum pevačice Goce Tržan i Radomira Novakovića, najverovatnije ubijen je zbog duga koji je njegov otac imao kod Mitra Vukovića (66), nezvanično saznaje Blic.

Kako saznajemo, Mitar Vuković i Mariov otac Nikola Trtić nekada su poslovali zajedno. Nakon što su prekinuli saradnju Nikola je ostao Mitru dužan neki novac. Kako nezvanično sazajemo u pitanju je velika suma, a rok za vraćanje duga bio je baš juće.

Mario je seo na mopet i otišao kod Vukovića kako bi mu dao deo novca. Šta se tada dogodilo u dvorištu, za sada nije poznato, ali je ubrzo došlo do pucnjave.

Foto: Printscreen Instagram

Vuković je pucao u Maria i smrtno ga ranio, a potom je na toj istoj terasi presudio i sebi.

Pucnje su čule pojedine komšije i deca iz komšiluka, međutim kako je letnji raspust, svi su mislili da da je neko od dece bacao petarde. Na najgore nije pomislio niko, pričaju komšije iz Đurđeva.

I prvi komšija čuo je da nešto puca, ali nije shvatio o čemu se radi.

- Oko 13 sati popodne čuo sam zaredom nekoliko pucnjeva, ali nisam ništa zlo posumnjao. Letnji je raspust, ima dece u ulici, mislio sam da bacaju petarde. Nisam ni pomislio da izađem iz kuće i samo pogledam u dvorište preko puta -rekao je komšija Vlado Gajdek.

I u samom selu meštani pričaju da je motiv ovog užasnog zločina upravo osveta Nikoli zbog duga.

Foto: Informer, Facebook printscreen, Pink.rs

Da se zločin dogodio policija je saznala nakon što je Mariova sestra prijavila njegov nestanak. Kako je rekla, on je negde otišao mopedom, a onda se više nije javljao na telefon. Ona je pomislila da mu se nešto dogodilo, a lokalna policija je izašla kroz selo kako bi ga pronašla.

Ubrzo su njegov moped uočili ispred kapije kuće Mitra Vukovića, a kada su otvorili kapiju ugledali su krvav prizor i dva tela na terasi.

Foto: Printscreen Instagram

Kako piše Blic, a javlja njihov reporter sa lica mesta, Vuković je živeo na relaciji Novi Sad-Đurđevo, ali gotovo nikada nije spavao u velikoj kući koju je napravio na mestu svoje stare porodične kuće u selu. Komšije međutim dodaju da je gotovo svakog dana dolazio do kuže i leti dane provodio tu.

Mario Trtić, kum Goce Tran, je sa suprugom živeo u Novom Sadu, a oženio se pre samo nekoliko meseci. Na venčanju su i njemu kumovali Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković.

Kako saznaje ovaj list od meštana Đurđeva, Mitar Vuković je nekada radio sa naftom, a poslednjih godina uglavnom samo zelenešenjem i pozajmljivanjem pod kamatom.

Mariov otac drži lanac prodavnica i suvlasnik je restorana u Titelu, a njegova majka radi kao direktorka škole.

#Goca Tržan

#Ubistvo

'