separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BILI SU NA KORAK DO POMIRENJA: Milan Milošević smatra da Kija i Sloba mogu da prevaziđu probleme, a evo i kako! (VIDEO)


Otkrio da se za sada svađaju!


Milan Milošević u emisiji "Zadruga, narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića prošle noći, komentarisao je razvod braka Slobodana Radanovića i Kristine Kockar. U jednom trenutku bivši zadrugar je rekao i kako se čuo sa Kijom nakon što je izašla iz sudnice.

Autor: RTV Pink

Zadrugar je otkrio kako je Kija jako teško podnela razvod i da joj je bilo jako loše u tom trenutku, a onda je nastavio da priča o njihovom braku i odnosu.

Autor: TV Pink Printscreen

Ona kaže da su mnogo teške reči pale od strane njegovih roditelja. Oni se čuju desetak puta dnevno i više, do razvoda i svaki njihov razgovor se završi svađom. Oni leže, kuckaju se i počnu da se svađaju. Vraćaju se na te neke bolne teme i tačke, koje ne mogu da prevaziđu ukoliko nisu jedno pored drugog - rekao je Milan.

Milan je istakao i da smatra da je poverenje između Kije Kockar i Slobe Radanovića poljuljano.

Autor: Zadruga - RTV Pink

A to je najteže povratiti. Njih dvoje su izgubili poverenje. Ona njemu ništa ne veruje više, a ne veruje ni on njoj. Tako da Slobodan i Kija uz razgovore ozbiljnog stručnjaka ili bračnog savetnika mogu da prevaziđu probleme koji su nastali među njima, jer su oni u Zadruzi bili na korak do pomirenja - dodao je Milošević.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti