AKTUELNO

Poslao SMS poruku voditelju.

Večeras je u emisiji "Zadruga, narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića gostovao Milan Milošević. U jednom trenutku kada je novinar i bivši zadrugar komentarisao razvod Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, oglasio se i Lepi Mića.

Foto: E-stock

Ovaj nekadašnji stanar Bele kuće poslao je SMS poruku voditelju i izneo svoj stvar kada je reč o ovoj temi.

Jasno je kao dan. Stavili su karijeru u prvi plan, umesto braka. Ja sam rekao da moraju da imaju oproštaj i pokajanje, međutim nisu spremni za to, ali su spremni da rade. To mnogo govori o njima - napisao je Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Pozdrav za Lepog Miću. Lepo je ovo sročio. Odraz dobre karijere polazi od dobrog i čvrstog odnosa. Nije u pitanju karijera kod njih dvoje, mada ima mnogo ljubomore kod njih dvoje. Njemu je krivo što ona misli da je on ljubomoran na nju - rekao je Milan Milošević.

U video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija u emisiji "Zadruga, narod pita".

PROČITAJTE: Teodora za Pink.rs otkrila da joj POSLE RASKIDA PRETE, a ono što je rekla o Anđelu i njegovoj porodici on joj NIKAD NEĆE OPROSTITI! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Sloba Radanović

'