AKTUELNO

Od naredne nedelje očekuje se da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen.

Naporima Ministarstva unutrašnjih poslova i Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca problem sa nedostatkom registarskih tablica prevaziđen je gotovo u svim policijskim upravama koje prethodnih dana nisu imale dovoljne količine, kako bi mogli odmah da ih izdaju građanima, izjavila je danas Zorica Kasalica, načelnica Uprave za upravne poslove MUP-a.

Ona je navela da će sutra po hitnom postupku biti rešeni svi zahtevi građana u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i policijskim stanicama Vlasotince i Aleksinac, tokom vikenda u Policijskoj stanici Knjaževac, a početkom nedelje i u policijskim upravama u Kraljevu i Vranju.

- Od naredne nedelje takođe očekuje se da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen - navela je Kasalica, uz izvinjenje svim građanima koji su prethodnih dana čekali na izdavanje registarskih tablica.

#Automobil

#MUP Republike Srbije

'