AKTUELNO

Glumica je odlučila da predahne.

Iako je zašla u sedmu deceniju, naša glumica Danica Maksimović može se pohvaliti linijom koju bi mnoge dame poželele. Ona je sad na svom Instagram profilu objavila fotografije kojima je zasenila sve koji nisu znali da je glumica u savršenoj formi.

Danica je odlučila da sebi da prostora za predah, pa je uživajući pored bazena napravila nekoliko fotografija gde je u prvi plan istakla svoje duge noge. S obzirom na to kako izgleda, verujemo da će joj mnoge žene pozavideti i ovim je postavila domaći zadatak čak i mlađim koleginicama.

Glumica je pokazala i da ume da pozira, a u jednom trenutku je podigla nogu u vazduh, gde se vidi zapravo da je ona u savršenoj formi. Ako je suditi po njenom osmehu, njoj odmor zaista prija i odlično se zabavlja.

Pročitajte još: FOLK DIVA GOŠĆA SLAVNOG DIZAJNERA FILIPA PLAJNA: Dragana Mirković u provodu sa sinom Donalda Trampa! (FOTO)

Nakon objavljenih fotografija na kojima Danica uživa, usledili su brojni pozitivni komentari njenih fanova koji su oduševljeni izgledom naše glumice.

Pink.rs

#Danica Maksimović

#glumica

'