separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TO ŠTO RADE LUNA I SLOBODAN JE SKRNAVLJENJE: Lepi Mića osuo paljbu po bivšim zadrugarima, a onda je spomenuo i njihove roditelje! (VIDEO)


Ja sam rekao da je Slobin i Kijin brak bio skalamerija i da kada izađu iz ''Zadruge'' treba to da poprave - pričao je Mića u emisiji.


Gosti u studiju "Zadruga, narod pita" večeras su bili Lepi Mića, Jelena Golubović i Milica Dugalić. Mića i Jelena su se gotovo sve vreme svađali, a Golubovićeva je u jednom trenutku napustila studio.

Autor: TV Pink Printscreen

Pre ove situacije njih dvoje su se svađali i oko Kristine Kockar, Lune Đogani i Slobodana Radanovića. Podsetimo, Slobodan je svoju suprugu Kristinu prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja malu Lunu ne mrzim, oni mene ne zanimaju. Ja sam branio stavove. Ja sam rekao da je Slobin i Kijin brak bio skalamerija i da kada izađu iz ''Zadruge'' treba to da poprave. To što rade Luna i Slobodan to je skrnavljenje. Veoma je ružno sa čovekom koji je u braku i tu mu je supruga, vi na televiziji imate odnose. Još je gora priča kada se njihovi roditelji druže - rekao je Mića.
A šta to tebe briga? Umrećeš! Šta tebe briga šta njihovi roditelji rade? - obratila se Jelena Mići.

Autor: TV Pink Printscreen

Zato što sam bio učesnik! Majmune, konju! - rekao je Mića Jeleni.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti