AKTUELNO

Američka porno glumica Stormi Danijels, koja je u sudskom sporu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, danas je oslobođena uz kauciju od 6.000 dolara nakon što je bila uhapšena u jednom striptiz klubu.

Danijels je uhapšena jer je navodno dozvolila mušteriji da je dodiruje na pozornici, preneo je AP.

Kako je saopštio njen advokat Majkl Avenati, ona će se izjasniti da nije kriva ni po jednoj tački optužnice, jer je dodirivanje bilo na "neseksualni način".

Stormi Danijels je u sudskom sporu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon što je izjavila da je spavala sa njim 2006. godine, što on negira.

Njen advokat je naveo prethodno da je hapšenje "namešteno" i "politički motivisano". Avenati je na svom Tviter nalogu napisao da je Sormi, čije je pravo ime Stefani Kliford, izvela nastup koji je već izvodila širom Amerike u stotinama klubova, preneo je BBC.

Prema zakonu u Ohaju zabranjeno je bilo kome da dodiruje nagu ili polunagu plesačicu ukoliko nije u srodstvu sa njom. Danijels kaže da joj je plaćeno 130.000 dolara neposredno pred predsedničke izbore 2016. za ćutanje o vezi sa Trampom, što on negira.

#Donald Tramp

#Hapšenje

#glumica

'