separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DOKRAJČILA GA JE TUGA ZA NJOM? Tri nedelje nakon što je rijaliti zvezda izvršila SAMOUBISTVO, njenog dečka pronašli mrtvog u stanu! (FOTO)


Mnogo je patio zbog njene smrti.


Zvezda rijaliti šoua "Love Island" Sofi Gradon izvršila je samoubistvo pre tri nedelje, a sada je u javnost dospela još jedna tužna vest da je preminuo njen dečko Aron Armstrong.

Policija u Binsbejdu intervenisala je na poziv, a kasnije i potvrdila da je pronašla beživotno Armstrongovo telo.

Aron je mnogo patio zbog Sofine smrti, a od nje se oprostio potresnom porukom.

- Nikad neću da zaboravim taj osmeh. Volim te mnogo, ti si moj svet zauvek - napisao je pre samo tri nedelje Aron, a koliko je patio za njom dokazuje i činjenice da je pre samo nekoliko sati objavio njihovu zajedničku fotografiju.

- Voleo bih da te grlim ceo dan, mnogo mi nedostaješ, Sofi. Ni minut ne prođe, a da mi tvoj osmeh nije u mislima. Svaki dan koji smo proveli zajedno je bio sjajan i dao bih sve da mogu da bratim te dane, nedostaju - napisao je Luis, a ispod njihove fotogrfije fanovi objavljuju komentare u kojima ih oboje oplakuju.

Za sada nema konkretnih informacija o uzroku Luisove smrti, a policija je navela da pored njegovog tela nije pronašla nijedan sumnjiv predmet.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti