separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

URADILA SVE ANALIZE, PA SE OGLASILA: Goga Sekulić se vratila u Srbiju kako bi saznala POL BEBE (FOTO)


Jedva čeka da sazna da li će postati majka devojčice ili dečaka.


Folk pevačica Goga Sekulić nedavno je obradovala domaću javnost kada je obelodanila da je u blagoslovenom stanju, te da će svom vereniku Urošu Domanoviću roditi dete koje je godinama priželjkivala.

❤️

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Iako pevačica svoju trudnoću vodi u Švajcarskoj, rešila je da se vrati u Srbiju i u Beogradu sazna kog je pola beba koju nosi. Ona je uradila sve potrebne analize, a rezultati se očekuju, kako kaže, već za nekoliko dana.

Autor: Instagram

U Švajcarskoj mi je pružena maksimalna zdravstvena nega u trudnoći, jer država ima najbolje moguće uslove za sve trudnice i zaista sam zadovoljna. 
Međutim, pol naše bebe smo ipak želeli da otkrijemo u Srbiji i saznali smo za prenatalni test najnovije generacije, koji već od 10. nedelje trudnoće detektuje pol bebe, ali i analizira genetsko zdravlje bebe.
Odlučili smo se da dođemo u Srbiju i uradimo ovaj test, koji jedini u našoj zemlji nudi ultraduboko čitanje hromozoma bebe.
 Zaista sve preporuke za ovaj test, a mi smo posebno srećni što i u našoj zemlji postoje ovakve savremene mogućnosti. 
Za nekih 5 dana ćemo saznati pol bebe i biće nam zadovoljstvo da našu sreću tada podelimo sa svima vama - najavila je Goga.

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti