separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Pre koncerta u Kruševcu, Čola se sastao sa starim prijateljima, pa otkrio: UVEK IMA VREMENA ZA ODMOR, EKIPA JE TU! (VIDEO)


Muzička legenda održala nastup za pamćenje.


Najveća regionalna zvezda, Zdravko Čolić, održao je pre nekoliko dana koncert za pamćenje u Kruševcu. Pred oko 30.000 ljudi popularni Čola pevao je svoje nove i stare hitove, a publika je svaku pesmu znala od reči do reči.

Autor: YouTube screenshot

Ekipa emisije "Premijera" bila je te noći u Kruševcu, a Čola nije skrivao svoju radost zbog ovog spektakularnog nastupa.

Održali smo koncert, jako je lepa zabava bila. Ja sam uživao, sve je tako opušteno bilo. Nisam dugo pevao u Kruševcu tako da sam se na neki način odužio večeras. Hvala gradu i organizaciji koja je bila besprekorna. To je bilo jedno lepo veče - rekao je Zdravko.

Autor: YouTube screenshot

Pevao sam pet novih pesmica. Ne možemo pevati sve pesme jer njima treba malo vremena, ali ove neke za koje smo snimili spotove. U principu, ovde je sve novo jer nismo dugo bili. Sad imamo dosta koncerata, 28. smo u Novom Pazaru i mislim da će to biti lep i emotivan koncert - naveo je Čolić.

Pevač je podsetio da ga veliki nastupi tek očekuju ali i otkrio da uvek nađe vremena za odmor i duženje sa svojim prijateljima.

Imamo dogovorenu tu arenu u Puli. To je onako ozbiljniji koncert 18. avgusta, pa onda možda neki mali odmor. Mada i između ovih koncerata uvek ima vremena za odmor, zašto da ne, malo druženja, ekipa je tu. Pa ćemo na jesen imati malo ozbiljnije koncerte - rekao je Čola.

On se u Kruševcu sastao i sa svojim starim prijateljima pa su malo pre koncerta prošetali dobro poznatim ulicama.

Autor: YouTube screenshot

Nismo dugo ali smo se večeras probili tim uličicama, imali smo dogovren taj prolaz - otkrio je Zdravko.

Kompletno izdanje emisije "Premijera" u kojoj vas očekuje još mnogo zanimljivih izveštaja o poznatima pogledajte u nastavku.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti