AKTUELNO

Voditeljka je imala priliku da sa njima provede određeno vreme i izvuče pravi zaključak.

Voditeljka Rada Radenović imala je priliku da se druži sa zadrugarima tokom nedeljnog popodneva u emsijama "Zadrugari pitaju zadrugare" i "Roditelji pitaju zadrugare" i oseti kakva atmosfera vlada među stanarima Bele kuće.

Neretko je bila svedok svađa među ukućanima i morala je da zavede mir i disciplinu kako bi se tok emisije odvijao u najboljem redu.

Ja sam se trudila da kao pravilo ustanovim da budu maksimalno saradljivi i poslušni, to mi je na neobjašnjiv način pošlo za rukom. Uspela sam da uvedem disciplinu - rekla je za početak Rada.

Foto: RTV Pink

Pored ovoga, Rada je sada, nakon nekoliko nedelja otkako se najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" završio, otkrila kome od njih bi dala epitet najiskrenije, najzanimljivije i najzatvorenije osobe, ali i ko je po njenom mišljenju prošao "kao bos po trnju".

Najiskrenija je definitivno bila Miljana. Što se tiče njenih govora oni su bili, pre svega zabavni, ali isto tako i smisleni. Ona je imala svoje mišljenje i nije imala problem da ga podeli sa svima. Vojke mi je bio najzatvoreniji, a Đekson najnerazumljiviji, on je više voleo da pokaže, nego da se iskaže. Onaj ko je uvek imao nešto da kaže je Lepi Mića. Najveći tragičar po mom mišljenju je Kija. Ona je izgubila ljubav svog života, izgubila je svog muža. Izgubila je svoj brak. Njoj je sa jedne strane ovaj rijaliti doneo pobedu, a sa druge strane potvrdu da nema više svoju ljubav - kaže Rada.

Pročitajte još: AKO MORA DA BIRA, NEKA BUDE TAKO: Dušica priznala da je bila na NJIHOVOJ STRANI u Zadruzi, pa dodala: SVI MI PRAVIMO GLUPOSTI! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka nam je priznala da tokom takmičenja nije imala svog favorita, ali da je sve posmatrala objektivno.

Nju smo upitali šta misli o ukućanima koji su se odlučili da pred milionskim auditorijumom uplove u ljubavne romanse, ali i šta misli o tome čija će ljubav opstati nakon rijalitija. Rada se malo našalila na ovu temu, a evo šta je rekla:

Nadeždina i Mikijeva - rekla je Rada kroz smeh, a onda dodala:
Mislim da nijedan ljubavni par neće opstati nakon rijalitija. Svi su oni sada u velikom iskušenju i pitanje je koliko će moći da se izbore sa time. Ljubav je lepa, ja glasam za ljubav. Vreme je najveći pokazatelj i test vremena će pokazati koliko je ljubav moguća van tih specijalnih uslova - rekla je Rada u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Rada Radenović

#Rijaliti Zadruga

'