AKTUELNO

Samozvani novi lider srpske opozicije, Đorđe Višekruna, najavljuje da će biti šef diplomatije, koordinira Sandulovića i ostale, ide u Brisel kod poznanika u komisiji da se žali i traži smrtnu kaznu za Vučića.

Da opozicija više ne preza ni od čega, pokazuju najnovije objave Đorđa Višekrune, samozvanog lidera srpske opozicije na društvenim mrežama. On je naime, objavio kako bi Vučiću trebalo suditi, ali da se pre toga vrati doživotna kazna zatvora. Ali, da bi i i vraćanje smrtne kazne, kako je napisao, bilo opravdano.

Foto: Printscreen Instagram

Ovaj samozvani političar, čovek koji je direktno pozivao na ubistvo Vučića i priželjkivao da i sam ispali jedan metak kada se budu streljali ljudi sa vlasti, poznat po različitim aferama i mutnim radnjama, sada najavljuje navodno okupljanje jedinstvene opozicije.

Foto: Printscreen Instagram

Višekruna je objavio kako će se obratiti Evropskoj komisiji, kako bi izneo dokaze za diktaturu, koja kako je naveo vlada u Srbiji.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo da je ovaj isti novosadski multimedijalni političar poznat po aferi u kojoj se našao zajedno sa Pajtićem, tada u ispovesti za list "Afera" priznao da je bio upleten u istu.

Foto: Afera

#Aleksandar Vučić

#Opozicija

#Politika

'