AKTUELNO

Pevačica redovno prati sva dešavanja iz rijalitija 'Zadruga'.

Finale najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge" se približava i svi nestrpljivo očekuju ko će na vrata velike kapije izaći kao pobednik. Katarina Živković, popularna pevačica, je jedna od onih koja ne skida pogled sa ekrana kada je ovaj rijaliti u pitanju.

Jedva čekam da se Zadruga završi kako bih mogla da se naspavam. Pratim i super mi je, neviđeno je dobro. Ne znam da li će iko ikad uspeti ovako nešto da ponovi slično "Zadruzi" - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je oduševljena ovim projektom, ali i ukućanima koji ovaj rijaliti čine posebnim. S obzirom na to da je i Katarina bila deo jednog sličnog zabavnog programa, upitali smo je ko je njen favorit i ko je nasmeje do suza.

Super mi je Miljana, ona mi je najdraža, uvek me zasmeje. Kija i Milan Milošević, eto to su moji favoriti. Ja sam iskreno zapanjena koliko ima hejterskih grupa na Instagramu za Lunu, iskreno to je meni neshvatiljivo. To što je meni Kija super, ne znači da ne volim Lunu, da nešto ne podržavam. Iskreno, Kija je jako pametna i inteligentna i zna šta radi, ali sam iskreno zapanjena koliko ima hejterskih stranica - rekla je Katarina za naš portal.

Foto: Pink.rs

Ono što je defintivno obeležilo ovaj rijaliti program jeste ljubavni trougao čiji su glavni akteri Kristina Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani. S obzirom na to da je Kija prevarena žena, mi smo upitali Katarinu šta bi ona uradila na njenom mestu.

Jaoj, ne znam stvarno. Da sam na njenom mestu, mislim da ne bih ušla u rijaliti, ali kao što sam rekla ona je jako pametna i inteligentna, zaradila je novac i sigurno će se pojaviti na javnoj sceni - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ĐANI BI TO PO KRATKOM POSTUPKU: Pevač otkrio da li bi izabrao Kiju ili Lunu da je na Slobinom mestu!

D. B.

#Katarina Živković

#Rijaliti Zadruga

'