AKTUELNO

Postala učiteljica sumo rvanja! Milan u oglasima spomenuo i Kiju!

Danas je poslednje izdanje "Radio Amnezije" koja se uživo emituje na programu Televizije Pink i Radija Pink, a voditelji su Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak. Ovaj trio u svojoj emisiji ima i male oglase "Ništa lično".

Foto: RTV Pink

Oglase smišlja Milan Milošević, a inspiraciju u njihovom kreiranju nalazi u aktulenim dešavanjima u Beloj kući. Ove nedelje Milan se osvrnuo na poslednju žurku u "Zadruzi" i situaciju koja se dogodila posle nje. Podsetimo, Luna Đogani tada je nasrnula na Slobu Radanovića, a tešila ga je supruga Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Pravo iz Japana u naš mali gradić stiže sumo-Luna, učiteljica sumo rvanja! Mlada sumo rvačica, zadrugarima pruža časove samoodbrane! Obučava vas da se fizički obračunate sa protivnikom na najbolji mogući način. Luna poseban akcenat stavlja na obračun sa jačim polom. Sumo Luna, od svađe do fizičkog obračuna. Rukama i nogama stanite na kraj ljubavnim babarogama - čitao je Milan.

Foto: RTV Pink

Milan je deo svojih oglasa posvetio i Miljani Kulić i Marku Miljkoviću, a zatim se dotakao i Kristine Kije Kockar.

Foto: RTV Pink

Klinika Kockar počela je sa radom! Doktorica Kija stručno vida rane, leči vaše boli, dok vas previja, imate osećaj da vas voli! Kija sve leči, previja i čisti, nakon njene terapije, ostaćete isti. Ljubavne svađe, šamare i tuče neka vas više ne muče! - nastavio je Milošević.

Foto: RTV Pink

Kako su izgledali oglasi "Radija Amnezija" koji nose naziv "Ništa lično" možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'