separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SUMNJALO SE NA NAJGORE: Zbog nesnosnih bolova Vesna de Vinča HITNO PREBAČENA u bolnicu, pa otkrila ISTINU o svom zdravstvenom stanju (FOTO)


Ozbiljne tegobe joj poremetile planove.


Vesna de Vinča završila je pre nekoliko dana u bolnici zbog nesnosnih bolova u stomaku. Iako je trebalo da prisustvuje međunarodnom skupu posvećenom stogodišnjici rođenja Nelsona Mandele, ona je hitno prevezena u bolnicu gde su joj konstatovali nepodnošljive bolove u trbuhu sa mogućnošću teških i rizičnih akutnih oboljenja.

“Serbia the land of lilacs” project...going on!

A post shared by Vesna de Vinca (@vesnadevinca) on

Posle niza infuzija i pregleda, dugo se nije moglo utvrditi o kojim uzrocima Vesnine bolesti je reč, a kako je priznala, sumnjalo se i na najgore.

- Sumnjala sam na najgore jer su bolovi bili nesnosni, ali ekipa lekara i medicinskih sestara privatne bolnice u kojoj sam bila je uspela da savlada sve moje tegobe. Uz blagi osmeh "medicinskih stjuardesa", jer zaista na stjuardese podsecaju i uz visoki profesionalizam lekara utvrđeno je da je reč o teškom trovanju hranom uz opstipaciju, pa se debelo crevo nadulo i napravilo dar mar u mom organizmu. Čak sam se i ukočila. Ipak, sjajnom intervencijom lekara dalje negativne posledice su, hvala Bogu, na vreme sprečene - otkrila je Vesna.

“Serbia rhe land of lilacs “ project ... going on... Paris...

A post shared by Vesna de Vinca (@vesnadevinca) on

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti