separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

reality

SADA IMAJU SNAJKU ŠTO TE BIJE: Kija komentarisala BRUTALNI OKRŠAJ Lune i Slobe, pa mužu poručila: Udarila te ljubavnica, KARMA JE KU*KA! (VIDEO)


Kristina je ironično izjavila da veruje u to da su njegovi roditelji ponosni zbog ovoga.


Nakon žestoke svađe koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, a gde su glavni akteri bili Slobodan Radanović i Luna Đogani, zadrugari su povodom toga imali porodični sastank.

Njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar nije želela da prisustvuje tome, ali su joj pojedini preneli sve šta se za stolom dešavalo. Njih dvoje su u izolaciji pričali na tu temu, a onda je Kockareva prokomentarisala nešto što nije mogla da izbaci iz glave.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Mislim na ovu snajku što te bije, verujem da su tvoji roditelji ponosni. Ali, bolje da je bilo koja to uradila, samo da nisam ja - rekla je Kija.
A, kad si me ti nabola? Tad mi nisi bila supruga? Imala si i ti histeričnih scena - pokušavao je Sloba da na ovaj način opravda Lunino ponašanje.
Kad? Kada sam ja tebe udarila? Karma je k*čka, udarila te ljubavnica, ne mogu da verujem - rekla je Kija kroz smeh.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Radanović nije imao burne reakcije zbog toga što je Kristina indirektnim putem pokušavala da mu ukaže na to da Luna nije pravi izbor za njega, a međutim, nasmejala ga je Kristinina konstatacija da ga je udarila ljubavnica.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti