AKTUELNO

Otvorila je dušu za vreme sastanka.

Luna Đogani i Slobodan Radanović su u ranim jutarnjim satima žestoko nasrnuli jedno na drugo, što je u Beloj kući izazvalo opštu pometnju.

Međutim, takmičari su pomno pratili sve šta su oni izjavljivali za vreme sastanka, a onda je Teodori Džehverović prekipelo, pa je upitala Lunu zbog čega se oni svađaju i zašto ljubomoriše ako oni nisu zajedno. Uz to, dodala je i da Slobodan nikada nije pravio takve ljubomorne scene, za razliku od nje, a njen odgovor šokirao je sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ću da ljubomorišem. Ja sam uvek bila ljubomorna na Kiju, a to što mi nismo zajedno ne znači da ja njega ne volim i da mi nije krivo! - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek govorio da želim da budem sa njom, ona je ta koja se nikad nije izjašnjavala - rekao je Sloba.
Ljuta sam i besna, sve što trezna držim u sebi ja to kasnije izbacim na taj način. Ja sam se normalno ponašala dok se sve to nije desilo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostali takmičari nisu mogli da pomognu Luni da shvati gde je pogrešila, a Lepi Mića i Zorica Marković kratko su dali svoj komentar.

Ružno je što to od sebe praviš, izgledaš kao da si žrtva. Ružno je da sediš sama u štali, kažem ti, dete dođi sa nama da sediš - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

A slušaj nju šta kaže: "Ako možeš da pi*aš ti po meni, mogu i ja po tebi". Sve je rekla time! - rekao je Lepi MIća.

Ova rasprava je dugo potrajala, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zorica Marković

'