AKTUELNO

Ministar odbrane ističe da mu je neshvatljivo da bilo ko zbog svojih političkih ciljeva može da digne ruku na policajca i ugrozi život građana.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući napad na policajca tokom blokade saobraćaja kod Lazarevca, izjavio je da je napad na bilo koje službeno lice napad na čitavu državu.

- Ono na šta sam upozoravao, na ukrajinski scenario, na nasilje koje se priziva na našim ulicama, nažalost upravo se i događa. Neshvatljivo je da bilo ko zbog svojih političkih ciljeva može da digne ruku na policajca, može da ugrožava život naših građana - navodi se u izjavi ministra Vulina koja je dostavljena medijima.

On dodaje da je zahvalan našim građanima na ogromnom strpljenju i na razumevanju da se destabilizacija Srbije mora izbeći po svaku cenu, ali na državne organe koji striktno sprovode zakon i koji samo u skladu sa zakonom rešavaju i ovaj problem.

Vulin upozorava da je , nažalost, mnogo onih koji žele slabu Srbiju, destabilizovanu Srbiju, Srbiju u kojoj će neki novi Automajdan da je učini nestabilnom, da je baci na kolena, a da postoje i oni koji će zbog interesa, uglavnom sa strane, učiniti bilo šta da Srbija bude slaba.

#Aleksandar Vulin

#Napad

#Policajac

'