AKTUELNO

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se dvoje dece koja su povređena danas na Divčibarama nalaze na dijagnostiti u valjevskoj bolnici, da imaju ozbiljnije povrede, ali da nisu životno ugroženi.

- Informacije stižu na svakih pet minuta i moguće je da se menjaju, zato moramo da budemo vrlo obazrivi, dok se ne završi kompletna dijagnostika, deca su u pitanju - rekao je Lončar novinarima u Užicu.

On je potvrdio da je jedno dete podleglo povredama, dok dvoje ima ozbiljnije povrede i da su zbrinuti u valjevskoj bolnici.

- Oni trenutno nastavljaju dijagnostiku, trenutno nisu životnio ugroženi. Nastaviće se praćenje njihovog stanja i više informacija imaćemo kada bude završena dijagnostika -  rekao je ministar.

Lončar je naveo da je, prema informacijama koje ima, desetoro dece lakše povređeno, ali nije zahtevano da ostanu u bolnici.

Jedan dečak je poginuo, a dva mališana su povređena kada je automobil "tojota" na Divčibarama naleteo na kolonu dece, a policija je u Valjevu uhapsila V.V. (43) iz Beograda, zbog sumnje da je oko 10 sati izazvao tu saobraćajnu nesreću.

#Povređeni

#Zlatibor Lončar

#deca

'